Tunga Lyft i Stockholm

Vi är specialiserade på allt inom tunga lyft och tungtransport. Vi har lång erfarenhet och utbildad personal.

Vi är specialiserade på allt inom tunga lyft och tungtransport i Stockholm. Vi har lång erfarenhet och utbildad personal.

Tunga föremål, trånga utrymmen, extrem vikt och tuffa förutsättningar vid placering, flytt och inbärning av gods. Då kan du ställas inför en svår utmaning som kan kännas som en omöjlig uppgift, eller helt enkelt känner att du vill och behöver ta hjälp av någon med kunskap, erfarenhet och utrustning. Låt oss vara din lösning.

Med vår hjälp och expertis inom området kan vi i de allra flesta fall lösa ditt problem. Vi har genom åren antagit oss många utmaningar och skaffat oss goda erfarenheter inom tunga lyft. Vi har utbildad personal med både huvud och muskler. Vid behov erbjuder vi kostnadsfri besiktning inom Stockholm, alternativt kan vi konsultera och planera tillsammans med dig via samtal och bilder.

För att vi ska göra en så säker och proffsig bedömning som möjligt och även uppskatta kostnad för uppdraget är det bra om ni har gjort den del förundersökningar som mått/vikt på föremål/gods, mått in/ut/genom passager, bilddokumentation, förutsättningar på adress, leveranstider och annan relevant information.

Några exempel på vad vi flyttat åt våra kunder genom åren; kassaskåp, tunga fönsterpartier, glasskivor, säkerhetsdörrar, bakmaskiner, generatorer, värmepumpar, hissplattform, sten/marmor, jacuzzibad, badkar, mattor, träningsmaskiner, diverse tung inredning/möbler och mycket mer.

Vi innehar samtliga gällande försäkringar, ID06, utrustning samt skyddskläder, fordon som klarar av tungt gods. Vi har alltid som mål att förbereda oss och utföra riskanalyser inför våra uppdrag.

Låt inget stoppa dig, våga fråga. Så, för att du ska komma vidare är du varmt välkommen att skicka en offertförfrågan, så lovar vi att göra allt för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt alternativt vägleda dig till en lösning.

 

Vi är sociala

Vi på Stockholms Stadsbud är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i kundservicebranschen.

Hitta oss

Adress : Drivhjulsvägen 24
126 30 Hägersten
Sverige

This site is protected by reCAPTCHA and
the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.