Kontorsflytt

Att flytta ett företag är ett stort ansvar. Stockholms Stadsbud har resurserna att utföra en kontorsflytt i Stockholm på ett professionellt sätt. Varje kontorsflytt är ett projektarbete, där utgångspunkten är att verksamheten inte ska stanna av för en minut, trots att kontoret är på väg mellan två adresser. Tillsammans planerar vi hela kontorsflytten, så att även datakommunikation, telefoni och övriga installationer fungerar direkt.

Kontorsflytt i Stockholm till bra priser

Vi erbjuder kostnadsfri besiktning och vägledning. När vi har skaffat oss en bild av flyttens omfattning lämnar vi en offert. Till stor del kan vi kostnadsberäkna arbetet. Erfarenheten visar dock att korrigeringar och tillägg brukar tillkomma. En mix av fast pris och löpande räkning är ofta att föredra.

Positiv samverkan

Tillsammans gör vi ett bättre jobb. Våra projektledare samarbetar med dina kontaktpersoner. Vi stämmer av projektets gång vid kontinuerliga arbetsmöten. En viktig detalj är information till personalen, som ska känna sig delaktiga. Positiva medarbetare lägger grunden till en lyckad kontorsflytt i Stockholm.

Flytta vardag eller helg

Vi flyttar när det passar kunden, aldrig tvärtom. En helgflytt är inte det billigaste alternativet, men kan ibland vara det mest effektiva. Den ordinarie verksamheten störs inte och driften är igång när veckan börjar. Många av våra kunder väljer en kombination, till exempel torsdag till söndag.

Ingenting är omöjligt

En kontorsflytt kan vara komplicerad, men aldrig omöjlig. Viss utrustning kräver speciella förhållanden, som till exempel datorer, avancerad elektronik eller forskningslabb. Då erbjuder vi industripackning med skräddarsytt emballage efter behov.

Inga störningar i produktionen

Att genomföra en kontorsflytt utan produktionsstörningar kräver flexibla tjänster. De finns hos oss. Kanske behöver du tillgång till ett fast manskap för dagliga omflyttningar i produktionslokalerna? Kanske behöver du hjälp med lagerhantering och distribution under en viss period? Välkommen till Stockholms Stadsbud.

Stockholms Stadsbud är din försäkring

Dina inventarier är försäkrade genom Stockholms Stadsbuds ansvarsförsäkring för kontorsflyttar via Trygg Hansa. Vänd dig till oss för detaljerade villkor.

Vid företagsflytt följer vi almänna bestämmelserna Kontor 2003.

Vi är sociala

Vi på Stockholms Stadsbud är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i kundservicebranschen.

Hitta oss

Adress : Drivhjulsvägen 24
126 30 Hägersten
Sverige

This site is protected by reCAPTCHA and
the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.