Bohagsflytt

Vid bohagsflytt så kan man lämna arbetet helt till oss. Det är kunden som bestämmer hur mycket eller lite vi ska göra.

Vid bohagsflytt så kan man lämna arbetet helt till oss och då är det bara att luta dig tillbaks medan vi sköter allt så att ni flyttar in i er nya bostad uppackad och klar. Vi kan också hjälpa dig delvis. Då bestämmer vi från början vem som sköter vad. För att du skall få lite insyn i vad vi kan hjälpa dig med följer här några punkter, vi packar, emballerar, demonterar, flyttar, packar upp och monterar. Det är kunden som bestämmer hur mycket eller lite vi ska göra. Skicka in Er förfrågan så får ni kontakt med våra projektledare.

Vi utför vid behov en kostnadsfri besiktning och lämnar ett kostnadsförslag till dig som kund.

Stockholms Stadsbud är din försäkring

Dina inventarier är försäkrade genom Stockholms Stadsbuds ansvarsförsäkring för bohagsflytt via Trygg Hansa. Vänd dig till oss för detaljerade villkor. Vi följer allmänna bestämmelserna Bohag 2010

Om du väljer att sköta en del på egen hand lämnar vi lite tips för dig att tänka på innan du flyttar. Läs mer här.

Flytta billigare – Bohagsflytt ingår i RUT-avdraget

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. DU betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget här.

Vi är sociala

Vi på Stockholms Stadsbud är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i kundservicebranschen.

Hitta oss

Adress : Drivhjulsvägen 24
126 30 Hägersten
Sverige

This site is protected by reCAPTCHA and
the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.