Evakuering

Evakuering i Stockholm med omnejd

Står Ni inför en renovering eller ombyggnation/upprustning, ett stambyte, en vattenskada eller liknande och behöver hjälp med evakuering av boende, hyresgäster eller företagare. Då har vi mycket goda erfarenheter att vara en smidig lösning inför ett sådant projekt. Vi har flera års erfarenhet och kan skräddarsy våra tjänster efter uppdragets omfattning och Era behov. Våra erfarenheter sträcker sig från både mindre till större projekt.

Inför en evakuering är det många steg som ska anpassas efter flera arbetsgrupper. Ofta upplever berörda en stress och ovisshet i hur de ska klara av och hinna med alla steg. Vår uppgift och vårt ansvar handlar mycket om att underlätta för Er som kund och hjälpa Era viktiga hyresgäster genom denna process.

Vårt fokus är att planera, effektivisera flödet, samtidigt erbjuda trygghet och säkerställa alla steg inför en evakuering.

Behoven varierar så klart för Er och de berörda. Det kan vara en komplett lösning eller delar av alla steg i samband med en evakuering/flytt. Vi är behjälpliga med det mesta. Här följer några förslag på tjänster vi erbjuder, kontakt/planering, packning, flyttning till evakueringsbostad/lokal, tillfällig magasinering av gods, långtidsmagasinering, återflyttning, uppackning.

Ni och Era kunder är försäkrade via oss i samband med vår hantering och vi följer Bohag2010 och Kontor2003.

 

Våra mål är att Ni ska uppleva att ett samarbete med Stockholms Stadsbud är effektivt, att vara tillmötesgående och ge god service till Er och Era kunder.

Vill du veta mer och diskutera era funderingar med oss är Ni varmt välkommen att kontakta våra projektledare inom evakueringstjänster.

 

 

Vi är sociala

Vi på Stockholms Stadsbud är sociala! Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av nyheter och viktig information om vad som sker i kundservicebranschen.

Hitta oss

Adress : Drivhjulsvägen 24
126 30 Hägersten
Sverige

This site is protected by reCAPTCHA and
the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.